Fenerbahçe'nin zirve inadını kıramayan Erling Moe, maça aslında istedikleri gibi başladıklarını savundu. Karşılaşmanın ilk yarısında savunma disiplininden kopmadıklarını belirten Norveçli teknik adam, "Maç öncesi planladığımız her şey ilk yarıda sahaya yansıdı. Çok iyi geçiş fırsatları yakaladık ancak son vuruşlarda becerikli olamadık. İlk yarının sonunda kalemizde gördüğümüz o gol tüm dengemizi bozdu" dedi.
"İki Hızlı Gol Bizi Bitirdi"
İkinci yarıda Fenerbahçe fırtınasına engel olamadıklarını itiraf eden Moe, sahadaki varlıklarının kısa sürede sona erdiğini dile getirdi. "İkinci yarının hemen başında peş peşe yediğimiz iki golle maç koptu. O dakikadan sonra sahada hiçbir varlık gösteremedik. Fenerbahçe kalitesiyle bu galibiyeti sonuna kadar hak etti," ifadelerini kullanan Moe, oyuncularının mental olarak çabuk dağılmasından yakındı.
Düşme Hattında Kritik Eşik: "Bundan Sonrası Daha Zor!"
Ligde 23 puanla adeta can çekişen Kayserispor’da Erling Moe, önlerindeki tablonun ne kadar karanlık olduğunun farkında. "Kaybettiğimiz her maç bizi daha da aşağı çekiyor," diyen tecrübeli hoca, taraftara şu mesajı verdi: "Bizim için bundan sonrası çok daha zorlu geçecek. Ancak teslim olmayacağız. Savaşmaya devam edeceğiz. Takımın motivasyonunu yeniden yukarı çekmekten başka şansımız yok."