Yeni Birlik Gazetesi
Yeni Birlik Gazetesi Spor Kocaeli'de şampiyonluk coşkusu: Rakip takım taraftarları bile kutlamalara katıldı

Kocaeli'de şampiyonluk coşkusu: Rakip takım taraftarları bile kutlamalara katıldı

Galatasaray'ın Antalyaspor karşısında aldığı 4-2'lik galibiyetle ligin bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu resmen ilan etmesi, Kocaeli'deki sarı-kırmızılı taraftarları sokağa döktü.

Trendyol Süper Lig'de ipi göğüsleyen Galatasaray'ın zaferi, Kocaeli sokaklarında renkli görüntülere sahne olurken, kutlamalara katılan farklı takım taraftarlarının samimi itirafları dikkat çekti.

Galatasaray'ın Antalyaspor karşısında aldığı 4-2'lik galibiyetle ligin bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu resmen ilan etmesi, Kocaeli'deki sarı-kırmızılı taraftarları sokağa döktü. Şehrin dört bir yanını meşalelerle aydınlatan taraftarlar, marşlar ve konvoylar eşliğinde büyük bir coşku yaşadı.

Farklı renklerin ortak sevinci

Kutlamaların en dikkat çekici yanı ise sadece Galatasaraylıların değil, rakip takım taraftarlarının da bu sevince ortak olmasıydı. Kalabalığın arasında yer alan Trabzonsporlu Behlül Fatih Fil, şampiyonluk atmosferinin büyüleyiciliğine vurgu yaparak, hayatında sadece bir kez şampiyonluk sevinci yaşadığını ve bu duygunun oldukça keyifli olduğunu ifade etti. Fil, gelecek sezon için ise kendi takımı adına şampiyonluk temennisinde bulundu.

Ezeli rekabete rağmen kutlamalarda yer alan bir diğer isim olan Fenerbahçeli bir taraftar ise, Galatasaray'a karşı bir sempatisi olmamasına rağmen şampiyonluk coşkusunu yerinde görmek istediğini belirterek kutlamalara dahil olduğunu dile getirdi.

Minik taraftarın şampiyonluk neşesi

Kutlamaların en renkli anları ise minik taraftarların açıklamalarıyla yaşandı. Henüz 6 yaşında olan küçük bir Galatasaray taraftarı, takımının başarısını büyük bir özgüvenle kutlarken, rakip takımların durumuna dair yaptığı yorumlarla çevresindekileri gülümsetti. Yıldız sayısından ve takımının performansından duyduğu memnuniyeti dile getiren minik taraftar, şampiyonluk sevincini doyasıya yaşadı.