Yeni Birlik Gazetesi
Yeni Birlik Gazetesi Spor Konyaspor’da kupa heyecanı: Antalya yolculuğu meşalelerle başladı

Konyaspor’da kupa heyecanı: Antalya yolculuğu meşalelerle başladı

Kayacık Tesisleri’nde coşkulu veda Final karşılaşması öncesinde Kayacık Tesisleri’nde hareketli saatler yaşandı. Yeşil-beyazlı renklere gönül veren taraftarlar, takımlarını yalnız bırakmayarak tesisleri meşaleler ve tezahüratlarla adeta karnaval alanına çevirdi.

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Trabzonspor ile kozlarını paylaşacak olan Konyaspor, Konya’daki hazırlıklarını noktalayarak büyük final için Antalya’ya çıkarma yaptı.

Kayacık Tesisleri’nde coşkulu veda

Final karşılaşması öncesinde Kayacık Tesisleri’nde hareketli saatler yaşandı. Yeşil-beyazlı renklere gönül veren taraftarlar, takımlarını yalnız bırakmayarak tesisleri meşaleler ve tezahüratlarla adeta karnaval alanına çevirdi. Teknik heyet, futbolcular ve kulüp yöneticileri, taraftarların yoğun ilgisi eşliğinde şehirden uğurlandı. Dualar ve iyi dileklerle yola çıkan kafile, konvoylar eşliğinde Antalya’ya doğru hareket etti.

Şehrin hedefi ikinci kupa

Uğurlama töreninde konuşan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, takımın kupayı şehre getireceğine olan inancının tam olduğunu belirterek başarı temennisinde bulundu. Konyaspor Başkanı Ömer Atiker ise camia olarak tek hedeflerinin kupayı müzelerine götürmek olduğunu vurguladı. AK Parti Konya İl Başkanı Fatih Özgökçen de kupanın ikinci kez Konya’ya geleceğine dair inancını dile getirerek takıma moral verdi.

Teknik direktörden iddialı mesaj

Final maçı öncesi değerlendirmelerde bulunan Teknik Direktör İlhan Palut, sahada ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını belirtti. Palut, tüm Konya halkını mutlu etmek için büyük bir özveriyle mücadele edeceklerini ifade ederek, final maçına odaklandıklarını dile getirdi.

Reklam