Ankara’da oynanan mücadelede Keçiörengücü 1-0 öne geçti. Erzurumspor ise 90+6. dakikada Eren Tozlu’nun penaltı golü ve 90+9. dakikada Sylla’nın kaydettiği golle sahadan 2-1 galip ayrıldı.
Bu sonuçla Erzurumspor puanını 54’e yükselterek liderliğini sürdürdü. Esenler Erokspor 53 puanla ikinci sırada yer alırken, bir maçı eksik olan Amedspor 50 puanla üçüncü basamakta bulunuyor. Diyarbakır temsilcisi, 26. haftada Sarıyer deplasmanına çıkacak.
Diagne’den Hakem Yorumu
Galatasaray’ın eski golcüsü ve Amedspor’un Senegalli santrforu Mbaye Diagne, karşılaşmanın ardından hakem Direnç Tonusluoğlu’nun yönetimine ilişkin sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.
Diagne paylaşımında, “Hakem tam bir rezaletti. Böyle bir futbolu daha önce hiç görmemiştim.” ifadelerine yer verdi.
Söz konusu paylaşım kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.