Yeni Birlik Gazetesi
Yeni Birlik Gazetesi Spor Ömer Üründül’den Beşiktaş’a sert çıkış: 'Bu görüntüyle zirve hayal oldu!'

Ömer Üründül’den Beşiktaş’a sert çıkış: 'Bu görüntüyle zirve hayal oldu!'

Kasımpaşa karşısında iki puan bırakan Beşiktaş’a Ömer Üründül’den sert eleştiri geldi. Ünlü yorumcu, siyah-beyazlıların artık zirveden uzaklaştığını söyledi.

Beşiktaş Şampiyonluk Yolunda Umut Kaybediyor: Üründül’den Sert Eleştiri “Kara Kartal artık ışık vermiyor”

Trendyol Süper Lig’in 10. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Kasımpaşa ile 1-1 berabere kalarak zirve yarışında bir kez daha puan kaybetti. Karşılaşmayı değerlendiren duayen yorumcu Ömer Üründül, siyah-beyazlı ekibin performansını sert sözlerle eleştirdi.

“Beşiktaş Artık Şampiyonluk Hedefinden Uzaklaştı”

Üründül, karşılaşmanın genelinde Beşiktaş’ın baskı kurmakta zorlandığını ve pozisyonları değerlendiremediğini belirterek, “Beşiktaş artık şampiyonluk hedefinden tamamen uzaklaşmıştır” ifadelerini kullandı. Deneyimli yorumcu, özellikle kaçan penaltının ve sonrasında gelen golün maçın kırılma anı olduğunu vurguladı.

“Rıdvan Form Tutuyor, Abraham Büyük Hayal Kırıklığı”

Beşiktaş’ta bireysel performansları da değerlendiren Üründül, “Kaptan Orkun çalışkan ama etkisizdi, Ndidi vasatı aşamadı. Cerny orta saha için yetersiz. Rıdvan ise giderek form tutuyor” dedi.
Ancak Üründül’e göre gecenin en büyük hayal kırıklığı Abraham oldu: “Işık vermiyor, takımı hücumda taşıyamıyor.”

“Kasımpaşa Mücadele Etti Ama Kalite Eksik”

Ev sahibi Kasımpaşa’nın da genel olarak vasat bir oyun sergilediğini belirten Üründül, “Kasımpaşa mücadele etti ama ön bölge üretken değil. Takımı ayakta tutan isimler kaleci Gianniotis ve Szalai’ydi” yorumunda bulundu.