Yeni Birlik Gazetesi
Yeni Birlik Gazetesi Spor PSG’den kaleye genç takviye! Galatasaray’ın ilgisi sonuç vermedi

PSG’den kaleye genç takviye! Galatasaray’ın ilgisi sonuç vermedi

Galatasaray’ın istediği Lucas Chevalier için PSG devreye girdi. Fransız devi transferde sona yaklaştı, imzalar yakın.

MUHABİR: Eray Aksoy

Galatasaray, yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmek adına kaleci arayışlarını sürdürürken, listesine genç ve potansiyelli isimleri almıştı. Bu isimlerden biri de Lille forması giyen 22 yaşındaki Lucas Chevalier'di. Sarı-kırmızılılar, Fransız kaleciyi yakından takip ediyor, transfer için temaslar kuruyordu.

PSG Hızlı Davrandı

Ancak Galatasaray’ın ilgisi PSG engeline takıldı. Fransız devi Paris Saint-Germain, L’Équipe’in haberine göre Chevalier transferinde önemli mesafe kat etti. İddialara göre PSG, genç kaleciyle anlaşma zemini oluşturdu ve Lille ile de pazarlıklarda sona yaklaştı.

Yeni Kaleci Rotasyonu Kuruluyor

PSG’nin Gianluigi Donnarumma'nın alternatifi olarak düşündüğü Chevalier, hem lig hem de kupa maçlarında süre alabilecek bir isim olarak değerlendiriliyor. Genç yaşına rağmen Ligue 1’de istikrarlı bir performans sergileyen kaleci, Fransız futbolunun geleceği olarak görülüyor.

Transferde Son Durum

Transferin önümüzdeki günlerde resmiyet kazanması bekleniyor. Galatasaray’ın bu gelişme karşısında nasıl bir adım atacağı ise merak konusu. Sarı-kırmızılılar, listedeki diğer kaleci adaylarına yönelmek zorunda kalabilir.