Milli Futbolcunun Geleceği Belirsizliğini Koruyor
İskoçya Premier Ligi ekiplerinden Rangers'ta forma giyen milli sol bek Rıdvan Yılmaz, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Panathinaikos ile oynanacak karşılaşmalar için açıklanan kadroda yer almadı. UEFA’ya bildirilen listede Rıdvan’ın adının geçmemesi dikkat çekti ve tecrübeli oyuncunun durumu hakkında soru işaretleri yarattı.
Sözleşmesi 2027’ye Kadar Devam Ediyor
Henüz 24 yaşındaki Rıdvan Yılmaz’ın Rangers ile 2027 yılına kadar geçerli bir sözleşmesi bulunuyor. Güncel piyasa değeri 3.5 milyon euro olan genç futbolcunun neden kadro dışı bırakıldığına dair kulüpten resmi bir açıklama gelmezken, bu gelişme transfer iddialarını da beraberinde getirdi.
Rangers Kariyerinde 77 Maç, 8 Skor Katkısı
2022 yılında Beşiktaş’tan İskoç ekibine transfer olan Rıdvan, Rangers formasıyla bugüne kadar 77 resmi maçta görev aldı. Bu maçlarda 2 gol atan ve 6 asist yapan genç oyuncu, özellikle son dönem performansıyla takımda kendine sağlam bir yer edinmişti.