Yeni Birlik Gazetesi
Yeni Birlik Gazetesi Spor Sarı-kırmızılılara Singo'dan müjdeli haber: Sahalara adım atacağı tarih belirlendi

Sarı-kırmızılılara Singo'dan müjdeli haber: Sahalara adım atacağı tarih belirlendi

Sakatlığı nedeniyle bir süredir takımdan uzak kalan Galatasaray'ın Fildişi Sahilli savunma oyuncusu Wilfried Singo’nun sahalara dönüş takvimi netlik kazandı. Yıldız futbolcunun kritik maçları kaçırdıktan sonra formasına kavuşacağı karşılaşma belli oldu.

Galatasaray’da sezon başında kadroya katılan ancak yaşadığı talihsiz sakatlık nedeniyle takımdan bir süredir uzak kalan Wilfried Singo’nun sahalara ne zaman döneceği netleşti. Sarı-kırmızılı teknik heyet ve sağlık kurulu, Fildişi Sahilli stoper için özel bir geri dönüş takvimi hazırladı.

Sağlık Kurulundan Müjdeli Rapor: Kronik Sakatlığı Yok

Yıldız savunmacının sağlık durumu hakkında yapılan detaylı tetkiklerde tendonunda herhangi bir yırtığa rastlanmadığı ve kronik bir rahatsızlığının bulunmadığı bildirildi. Bu sezon yalnızca 2 müsabakada toplam 41 dakika süre alabilen 25 yaşındaki futbolcunun sakatlığının tamamen antrenmanda aldığı darbe kaynaklı olduğu doğrulandı.

Kritik Zorlu Virajları Kaçırıyor

Sağlık ekibinin riske etmek istemediği Wilfried Singo, sarı-kırmızılı ekibin fikstüründeki zorlu virajlarda görev yapamayacak. Kasımpaşa mücadelesinin yanı sıra Şampiyonlar Ligi’ndeki kritik Barcelona karşılaşmasını kaçırmasına kesin gözüyle bakılan başarılı stoperin rehabilitasyon sürecine hız kesmeden devam edilecek. 

Wilfried Singo'nun sakatlığı ne, ne zaman dönecek? Singo Barcelona maçında  oynayacak mı? - | Milli Gazete

Geri Dönüş Adresi: Gençlerbirliği Müsabakası

Teknik heyetin planlamasına göre, Barcelona maçının ardından lige odaklanacak olan Galatasaray’da Singo'nun Gençlerbirliği karşılaşmasıyla birlikte yeniden kadroya girmesi hedefleniyor. Oyuncunun kondisyon açığını kapatmasıyla birlikte kademeli olarak süre alması bekleniyor.

Başkan Dursun Özbek Süreci Doğrulamıştı

Süreçle ilgili olarak geçtiğimiz günlerde düzenlenen sponsorluk imza töreninde açıklamalarda bulunan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, oyuncunun durumunun endişe verici olmadığını ifade etmişti. Özbek, Singo’nun antrenman esnasında talihsiz bir darbe aldığını ve en kısa sürede takıma katılarak savunmadaki yerini alacağını dile getirmişti.