UEFA Şampiyonlar Ligi’nin ilk haftasında deplasmanda Portekiz temsilcisi Sporting ile karşı karşıya gelecek olan Galatasaray, bu kritik mücadelenin hazırlıklarına ara vermeden başladı. Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda, sarı-kırmızılı ekibin yeni transferi Fransız savunmacı El Chadaille Bitshiabu da yer aldı.
Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde basına kapalı olarak gerçekleştirilen çalışma, oyuncuların dinamik ısınma hareketleriyle start aldı. Tempolu koşu drillerinin ardından iki gruba ayrılan sarı-kırmızılı futbolcular, dar alanda yüksek pas isabeti üzerine yoğunlaştı. Antrenmanın ana bölümünde ise hızlı geçiş hücumları ve taktiksel varyasyonlar üzerinde durulurken, idman çekişmeli geçen çift kale maçla noktalandı.
Sarı-kırmızılı camianın merakla beklediği yeni transfer El Chadaille Bitshiabu, Galatasaray formasıyla ilk antrenmanına çıktı. Takım arkadaşlarıyla kısa sürede kaynaştığı gözlenen genç stoper, antrenmandaki hırsı ve fiziksel hazır görüntüsüyle teknik heyetten tam not aldı.
Avrupa sahnesindeki kritik Sporting sınavına odaklanan Galatasaray, hazırlıklarına yarın saat 11.00’de yapacağı antrenmanla devam edecek.