Johnson hem açılışı yaptı hem oyundan atıldı
Tottenham Hotspur Stadyumu’nda oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan ev sahibi, 19. dakikada Brennan Johnson’ın golüyle 1-0 öne geçti. Ancak Johnson, 55. dakikada yaptığı sert faul sonrası doğrudan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Goller peş peşe geldi
İkinci yarıda baskısını artıran Tottenham, 51. dakikada Odobert, 64. dakikada Micky van de Ven ve 67. dakikada Palhinha’nın golleriyle farkı açtı. Londra ekibi 10 kişi kalmasına rağmen hücum gücünden ödün vermedi.

Richarlison penaltı kaçırdı
Maçın uzatma dakikalarında Richarlison, kazanılan penaltı vuruşunda kaleciyi geçemedi. Brezilyalı oyuncunun şutunda top direkten döndü ve fark beşe çıkma şansını değerlendiremedi.
Grupta son durum
Bu sonuçla Tottenham, Şampiyonlar Ligi’nde ikinci galibiyetini alarak puanını 8’e yükseltti. Kopenhag ise 1 puanda kaldı ve gruptan çıkma şansını zora soktu.