Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe’den Premier Lig temsilcisi Brighton’a transfer olan milli futbolcu Ferdi Kadıoğlu, yaşadığı talihsiz sakatlığın ardından yeniden sahalara döndü.
Kapsül Yırtığı Nedeniyle Aylarca Yoktu
Ferdi, sol ayak baş parmağındaki kapsül yırtığı nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalmıştı. Kasım ayında geçirdiği sakatlık sonrası operasyon geçiren yıldız futbolcu, neredeyse 8 ay sonra ilk kez forma giydi.

Brighton'dan Duygusal Paylaşım
İngiliz kulübü, Ferdi’nin Coventry City ile oynanan hazırlık maçında sahaya çıktığını duyurdu. Resmi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada,
"Kasım ayından bu yana Ferdi’yi ilk kez sahada görmek harika."
ifadeleri yer aldı.
Milli Takım ve Kulüp İçin Kritik Geri Dönüş
Ferdi Kadıoğlu’nun dönüşü hem Brighton hem de A Milli Takım adına sevindirici bir gelişme oldu. Premier Lig öncesi hazırlık kampına katılan Ferdi’nin yeni sezonda düzenli forma giymesi bekleniyor.