Okan Buruk, Yunus Akgün’ün sakatlığıyla ilgili değerlendirmesinde oyuncunun bir süredir ağrılarla mücadele ettiğini belirtti. Juventus maçının ardından da bu duruma değindiğini ifade eden Buruk, Yunus’un birçok karşılaşmada ağrılarına rağmen forma giydiğini söyledi.
Teknik direktör, oyuncunun takım için önemli bir isim olduğunu vurgulayarak, Alanyaspor maçı öncesinde ağrılarının devam etmesi nedeniyle riske edilmediğini kaydetti. Buruk, Yunus’un fedakarlık yaptığını ifade etti.
Sallai Antrenmanda Sakatlandı
Roland Sallai’nin durumuna da değinen Buruk, oyuncunun son antrenmanda ayağıyla ilgili bir problem hissettiğini aktardı. Bu nedenle Alanyaspor karşısında kadroda yer almadığını belirtti.
“Derbiye Hazır Olmalarını Bekliyorum”
Beşiktaş derbisiyle ilgili soruya yanıt veren Okan Buruk, hem Yunus Akgün’ün hem de Roland Sallai’nin kritik karşılaşmaya yetişmesini beklediğini söyledi. Buruk, iki futbolcunun da derbi maçında hazır olacağını düşündüğünü ifade etti.
Derbi 7 Mart’ta
Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında oynanacak Beşiktaş-Galatasaray derbisi 7 Mart Cumartesi günü gerçekleştirilecek. Karşılaşma, iki takım açısından da zirve yarışında önem taşıyor.
Galatasaray’da Alanyaspor galibiyetinin ardından gözler Beşiktaş deplasmanına çevrilirken, sakat oyuncuların son durumunun önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor.