Yeni Birlik Gazetesi
Yeni Birlik Gazetesi Teknoloji Düzce'den ulusal başarı: Efe Cinali ticarileştirme ödülünü kazandı

Düzce'den ulusal başarı: Efe Cinali ticarileştirme ödülünü kazandı

Düzce'yi TEKNOFEST'te temsil eden Efe Cinali, En İyi Ticarileştirme Potansiyeli Ödülü ile başarıya imza attı.

Düzce, teknoloji alanında bir başarı hikayesine daha imza attı. Düzce Gölyaka Şehit Serhat Bal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Efe Cinali, 16-18 Eylül 2026 tarihleri arasında Diyarbakır Dicle Üniversitesi’nde düzenlenen TEKNOFEST İnsanlık Yararına Teknoloji Yarışması'nda ‘En İyi Ticarileştirme Potansiyeli Ödülü’nü kazandı. Efe, danışman öğretmeni Eray Keçeli ile birlikte katıldığı bu prestijli yarışmada Düzce'yi en iyi şekilde temsil etti.

Ödülün önemi ve etkisi:

Bu ödül, mesleki ve teknik eğitim alanındaki öğrencilerin teknoloji odaklı projelere dönüşüm sağlama yeteneğini vurguluyor. Elde edilen başarı, eğitim sisteminin yenilikçilik ve yaratıcılığa verdiği önemi bir kez daha gösterdi. Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü, öğrencinin bu başarısını takdir etti ve Efe Cinali ile danışman öğretmeni Eray Keçeli'yi, projeye katkı sağlayan tüm eğitim camiasını kutladı.

Mesleki eğitimin yetiştirdiği yetenekler:

Elde edilen bu ödül, mesleki eğitimin gençlerin kariyerindeki etkisini gözler önüne seriyor. Düzce'nin bu başarıları, gelecekte daha fazla yenilikçi projenin ortaya çıkmasına ve öğrencilerin potansiyelinin keşfedilmesine olanak tanıyacak.

DÜZCE GÖLYAKA ŞEHİT SERHAT BAL MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİSİ EFE CİNALİ, TEKNOFEST...

DÜZCE GÖLYAKA ŞEHİT SERHAT BAL MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİSİ EFE CİNALİ, TEKNOFEST İNSANLIK YARARINA TEKNOLOJİ YARIŞMASI’NDA ‘EN İYİ TİCARİLEŞTİRME POTANSİYELİ ÖDÜLÜ’NÜ KAZANDI.