Yeni Birlik Gazetesi
İstanbul
Parçalı az bulutlu
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Yeni Birlik Gazetesi Televizyon Gelinim Mutfakta 23 Eylül Çarşamba birincisi kim? Puan Durumu

Gelinim Mutfakta 23 Eylül Çarşamba birincisi kim? Puan Durumu

Kanal D'nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta'da yepyeni bir gün daha başlıyor. Hafta ortasınde sergilenecek performanslar yarışmacıların kaderlerini direkt etkileyecek. Peki, Gelinim Mutfakta 2 Eylül Çarşamba birincisi kim? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.

Onur Büyüktopçu'nun sunumuyla ekranlara gelen ve izleyicileri ekran başına kilitleyen Gelinim Mutfakta'da yeni bir gün daha başlıyor. Birbirinden iddialı dört gelin ve kayınvalidenin büyük rekabetine sahne olacak programda herkesin amacı en yüksek puanı almak. Kayınvalidelerin gelinlerinin tabaklarını bulabilmek için uğraş verdiği, gelinlerin ise kendilerine verilen sürede belirlenen yemek için kollarını sıvadığı yarışmada gözler yine gün sonuna çevrilecek. Yani sıralamaya. Peki, Gelinim Mutfakta 23 Eylül Çarşamba birincisi kim? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.


 

Günün yemeği tavuklu ve sebzeli noodle

Onur Büyüktopçu'nun sunumuyla ekranlara gelen programda gelinler dün mangallda anne köftesi yapılmıştı. Oldukça lezzetli bir yemeği ellerinden geldikçe yapmaya çalışan gelinler için kayınvalideleri verdikleri puanlarla sıralamayı belirledi. Bugünün yemeği de merak ediliyordu ve fragmanda açıklandı. Kısa sürede hazırlanması ile büyük pratiklik yaratan noodle, tavuk ve sebzeli olarak yapılacak. Verilen malzemeler ve tarifler ışığında gelinlerin performansı da merak konusu. Tavuklu ve sebzeli noodle tarifi, malzemeleri ve yapılışı ile ilgili haberimize buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.


 

Gelinim Mutfakta Puan Durumu

Pazartesiden itibaren mutfağa girecek olan yarışmacıların alacakları her puan büyük önem taşıyor. Bu sebeple de en yüksek sıralamayı elde edip hafta içerisinde moralli bir şekilde istiyorlar. Yarışmacıların topladığı puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

Dünün puan durumu şu şekildeydi;
*************************
İlayda : 19 + 9 = 28
Zeynep : 21 + 22 = 43
Ayşe : 11 + 19 = 30
Sinem : 13 + 13 = 26
*************************

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *