TRT 1’in her bölümüyle gündem olan dram dizisi Cennetin Çocukları, 15. bölümüyle izleyiciyi yeniden derin duygularla yüzleştirmeye hazırlanıyor. Yapımcılığını Motto Prodüksiyon’un üstlendiği, yönetmen koltuğunda Soner Caner’in oturduğu, senaryosunu ise Ali Kara’nın kaleme aldığı yapım; bu hafta da sürükleyici kurgusuyla ekrana geliyor.
Yeni bölümde İskender, zor bir dönemden geçen Ayla’yı yeniden hayata bağlamak için çaba gösteriyor. Ancak bu yakınlık, Gönül ile arasındaki bağı zedeliyor. İskender’in çabaları mı yoksa duygularındaki gelgitler mi ilişkisini çıkmaza sürükleyecek? Gönül’ün Ayla ve İskender’i birlikte görmesi, tüm dengeleri altüst ediyor.
Diğer yandan Şükran, kızı Gönül’e beklenmedik bir teklifte bulunuyor. Bu teklif, Gönül’ün hayatında yeni bir yol ayrımına mı işaret ediyor? Kuzenler ise uzun süredir gündemlerinde olan miras meselesinde artık geri adım atmıyor. Ancak karşılarına çıkan yeni sırlar, hesaplaşmalar ve beklenmedik engeller mücadeleyi daha da çetin hâle getiriyor.
Başrollerini İsmail Hacıoğlu (İskender), Özgü Kaya (Gönül), Yurdaer Okur (Baytar Ahmet), Melisa Şenolsun (Ayla) ve Zafer Algöz’ün (Şeref) paylaştığı dizi, 15. bölümüyle izleyiciyi yine ekrana kilitleyecek.
Cennetin Çocukları yeni bölümleriyle her pazartesi TRT 1 ekranlarında.