Yeni Birlik Gazetesi
İstanbul
Parçalı az bulutlu
25°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Yeni Birlik Gazetesi Videolar Asayiş Mücadele sürüyor:Adana merkezli operasyonda kilolarca uyuşturucu ele geçirildi!

Mücadele sürüyor:Adana merkezli operasyonda kilolarca uyuşturucu ele geçirildi!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya uyuşturucuyla mücadele operasyonları kapsamında Adana merkezli olmak üzere 7 ilde toplam 825 kilogram madde ele geçiridiğini duyurdu.

MUHABİR: Sibel Çınar

OPERASYONLAR HIZ KAZANDI 

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Türkiye'nin uyuşturucu ile savaşının devam ettiğini belirterek Adana merkezli 7 ilde operasyon düzenlenlendiğini sosoyal medya hesabından paylaştı. Operasyonda başta Adana Emniyet Müdürlüğü olmak üzere Narkotik suçlarla mücadele şube müdürlüğü ve Adana Cumhuriyet Başsavcılığıyla koordineli bir çalışma yürütüldü. 

SADECE UYUŞTURUCU DEĞİL, RUHSATSIZ TABANCA … 

Adana merkezli 7 ilde toplam da 38 aderse eş zamanlı operasyon düzenlendi. Yerlikaya, " Elebaşlılığını Ş.I. (yurt dışı firari) yaptığı çeteye yönelik oparasyonda organize suç örgütü üyesi 30 şüpheli zehir tacirini yakaladıklarını ve yapılan aramalarda uyuşturucu madde dışında ruhsatsız tabancalar ve çok sayıda dijital materyal ele geçirildiğini belirtti. 

MÜCADELEMİZDE MİLLETİMİZİN DESTEĞİ ÇOK BÜYÜK 

Yerlikaya, çalışmalarımızı koordine eden Adana Cumhuriyet Başsavcılğını, operasyonlarımızı gerçekleştiren Adana İl Emniyet müdürlüğümüz ve emeği geçen kahraman polislerimizi tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

Uyuşturucuya yönelik çalışmalrının devam edeceğine değinerek halkımızın desteği ve duyarlığını da çok önem taşımakta olup şüheli durumlarda 112 Acil Çağrı Merkezi'ne gerekli ihbarları yapmaları konusunda uyarıda bulundu. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *