İstanbul
Az bulutlu
13°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Videolar Genel Hakan Bayrakçı'nın Trump'a isyanı: "50 Bin Filistinli öldü, yeter artık!"

Hakan Bayrakçı'nın Trump'a isyanı: "50 Bin Filistinli öldü, yeter artık!"

ABD’de Başkan Donald Trump, yemin törenini etti ve 47 ABD Başkanı olma görevine resmen başladı. Trump, yemin töreninde yaptığı konuşmada ise “Gazze’deki İsrailli rehineleri kurtaracağız” ifadelerini kullandı. Kamuoyu Araştırmacısı Hakan Bayrakçı bu açıklamalara Tarafsız Bölge programında tepki gösterdi.

Hakan Bayrakçı, yemin töreninde ABD Başkanı Donald Trump'ın "Gazze'deki İsrailli rehineleri serbest bıraktıracağız" sözlerine canlı yayında isyan etti. Bayrakçı, "50 bin Filistinli ölmüş, yüz binler sefil olmuş. Vallahi din için, iman için veyahut millet için söylemiyorum. İnsanlık adına utanç verici bir tablo. Yeter, vallahi gına geldi be.” dedi.

Hakan Bayrakçı şu ifadeleri kullandı;

“‘Rehineleri serbest bıraktıracağız’ dedi bak, bu niçin içimi sızlattı biliyor musunuz? Yalnızca Trump’la ilgili değil bu. Amerika’nın bütün üst düzeyi orada, tamamı ayağa kalktı huşu içinde. Defalardır bunu vurguluyoruz, 50 bin insan ölmüş. Yüz binler sefil, rezil olmuş. Bakın bunun dinle, milliyetle de ilgisi yok, insanlık adına konuşuyorum. 40-50 tane rehine için bütün Amerika ayağa kalkıyor. Ve bu konuşmada ‘Rehineleri kurtaracağım’ diyor, millet huşu içinde ayağa kalkıyor. 50 bin Filistinli ölmüş, yüz binler sefil olmuş. Vallahi din için, iman için veyahut millet için söylemiyorum. İnsanlık adına utanç verici bir tablo. Yeter, vallahi gına geldi be.”