İstanbul
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Videolar Genel Hande Erçel'in yeğeni Mavi kanseri atlattı

Hande Erçel'in yeğeni Mavi kanseri atlattı

Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel'in kızı Mavi, 1.5 yıldır tedavi gördüğü kanseri yendi.

Başarılı oyuncu Hande Erçel'in yeğeni, Caner Yıldırım ve Gamze Erçel çiftinin biricik kızları Mavi'den sevindiren haber geldi. Yaklaşık 1.5 yıldır tedavi gören Mavi, kanseri yendi.

hande-ercelin-yigeni-mavi-kanseri-yendi.webp

4 yaşındaki Mavi Aylin Yıldırım, geçtiğimiz 1.5 yıl önce doktor kontrolü sırasında lösemi teşhisi konulmuştu .Gamze ve Caner Yıldırım çifti, kızlarının iyileşme sürecini gözlerden uzak şekilde sosyal medya hesaplarından ara ara paylaşıyordu.

6592a7b4d06f3bf45482409a.webp

Geçtiğimiz günlerde 4. yaşına giren Mavi'nin doğum günü partisinden yüzü görünmeyecek şekilde fotoğrafının paylaşılmasının ardından beklenen sevindirici haber geldi.

dfseatdegus5bm3puehfiq.webp

Mavi, babasının kucağında duvarda asılı duran çanı çaldığı anlar ile görüntülendi. Gamze Erçel kızının tamamen iyileştiğini müjdeleyerek güzel haberi vermiş oldu.

Erçel o anları “Şükürler olsun ki Mavi’nin durumu gayet iyi. O iyi olunca bizler de iyi oluyoruz. Ne zor günlerdi. Sağlıktan daha önemli bir şey olmadığını size de hatırlatmak isterim” ifadelerini kullandı.

İşte Mavi'nin iyileştiğini müjdeleyen o anları..