İstanbul
Parçalı bulutlu
14°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Videolar İstanbul Haberleri “Kürtaj dede” CHP’li gençlerin arasında kalırsa…

“Kürtaj dede” CHP’li gençlerin arasında kalırsa…

Sokak röportajlarının tanınan yüzlerinden olan ve “Ararım 155’i” lafı ile tanınan Süleyman Çakır, CHP’li gençlerin arasında kalınca ortaya ilginç görüntüler çıktı.

MUHABİR: Emre Kulcanay

Sokak röportajı sırasında söylediği “Ararım 155’i” repliği ile ün kazanan ve o tarihten sonra da sık sık sokak röportajlara konuk olan Süleyman Çakır bu kez CHP’li gençlerle bir araya geldi!

İstanbul Üsküdar’da seçim çalışması yapan CHP’li genç partililer tanıdık bir isimle karşılaştı. “Kürtaj yapıyoruz burada, ararım 155’i” repliği ile tanınan sokak röportajlarında sık sık konuşan Süleyman Çakır’ı yolda gören gençler bir anda yaşlı adamın etrafını sardı.

Çakır, bir süre gençlerle sohbet ettikten sonra oradan uzaklaştı. Gençler, “kürtaj dede”yi alkışlarla uğurlamayı ihmal etmedi.

İşte o ilginç anlar: