İstanbul
Açık
16°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Videolar İstanbul Haberleri Metro merdivenlerine aynı kişilerden bir haftada iki saldırı!

Metro merdivenlerine aynı kişilerden bir haftada iki saldırı!

İstanbul’da bulunan metroların yürüyen merdivenlerine aynı kişilerin bir hafta içerisinde iki kez saldırı düzenlediği ortaya çıktı.

MUHABİR: Şule İnan Koçin

İstanbul’da metrolara yönelik yapılan sabotajların ardı arkası kesilmiyor. İBB bir hafta içinde iki kez saldırı düzenlediği tespit edilen kişiler için suç duyurusunda bulundu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı’nın İBB Haber Twitter sayfasından paylaşılan video görüntüleri ile bir hafta içinde yapılan iki ayrı saldırı duyuruldu. Görüntülerde kişilerin bilinçli olarak metroların yürüyen merdivenlerini bozduğu görülüyor.

Konuya ilişkin suç duyusunda bulunulacağını açıklayan İBB’den konuya ilişkin şu açıklama paylaşıldı: “İBB, metro istasyonlarında yürüyen bantlara ve merdivenlere zarar veren şahıslar hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na ikinci kez suç duyurusunda bulundu."

Öte yandan İBB yetkilileri tarafından başsavcılığa sunulan dilekçe örnekleri de sosyal medya hesabından paylaşıldı.

İşte İstanbul’da metrolara bir hafta arayla aynı kişiler tarafından düzenlenen o saldırılara ait video görüntüler: