Yeni Birlik Gazetesi
Yeni Birlik Gazetesi Videolar Spor Emre Belözoğlu'ndan Beraberlik Yorumu: "Futbolun Cilveli Tarafı Bize Denk Geldi"

Emre Belözoğlu'ndan Beraberlik Yorumu: "Futbolun Cilveli Tarafı Bize Denk Geldi"

Antalyaspor Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Kayserispor maçının ardından yaptığı açıklamada, üstün oyunlarına rağmen şanssız bir golle berabere kaldıklarını belirtti. Belözoğlu, futbolun öngörülemez doğasına dikkat çekti.

Maçın Hikayesi: Antalyaspor Baskılı Başladı, Skor Farkı Gelmedi

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Antalyaspor, sahasında Kayserispor'u konuk etti. Maça etkili başlayan kırmızı-beyazlı ekip, ilk dakikalardan itibaren kontrolü elinde tutsa da yakaladığı net fırsatları değerlendiremedi. Belözoğlu, takımının oynadığı oyunun galibiyeti hak ettiğini vurguladı.

"Futbolun Cilvesi": Talihsiz Gol, Kaybedilen 2 Puan

Basın toplantısında konuşan Emre Belözoğlu, alınan 1-1’lik sonucu "futbolun cilveli tarafı" olarak tanımladı. Belözoğlu, oyunun her anında kazanma isteğiyle oynayan bir takım olduklarını belirterek, “1-0 sonrası farkı açacak pozisyonları da bulduk ama futbol bu, bazen sonuçlar adil olmuyor” dedi.

"2+2 Her Zaman 4 Etmiyor": Belözoğlu’ndan Teknik Bakış

Futbolculuk kariyerinde de benzer şanssızlıkları yaşadığını söyleyen Belözoğlu, futbolun doğasında bu tür sonuçların olduğunu ifade etti. “Futbol her zaman mantıkla ilerlemiyor. Biz oyunumuzu oynayacağız, yolumuza devam edeceğiz” sözleriyle hem oyuncularına hem de taraftarlara moral verdi.