Yeni Birlik Gazetesi Videolar Yaşam İş adamını darp ve tehdit ederek 3 milyon TL isteyen 5 şahıs yakalandı

İş adamını darp ve tehdit ederek 3 milyon TL isteyen 5 şahıs yakalandı

Gaziantep’te önünü kestikleri iş adamını darp ve tehdit ederek 3 milyon TL isteyen şahıslar, düzenlenen operasyonla yakalandı.

KAYNAK: İHA

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü ekipleri, M.E.A. isimli iş adamının önünü keserek darp ve tehdit etmek suretiyle 3 milyon TL isteyen şahısları yakalamak için çalışma başlattı. 

Yapılan çalışmalar neticesinde tespit edilen 5 şüpheliye yönelik Özel Harekat destekli operasyon düzenlendi. Ekiplerin 7 ikamet ile 2 iş yerine yaptığı baskında, "para istemek sureti ile yağma, kişiyi hürriyetinden yoksul kılma ve tehdit" suçlarını gerçekleştirdikleri tespit edilen 5 şüpheli gözaltına alındı.

 Adreslerde yapılan aramalarda 4 adet ruhsatsız tabanca, 5 adet şarjör, 44 adet fişek, 2 adet pompalı tüfek ve 1 adet pala olarak tabir edilen bıçak ele geçirildi. Yakalanan şüpheliler hakkında işlem başlatıldı. 
 

is-adamini-darp-ve-tehdit-ederek-3-milyon-tl-isteyen-5-sahis-yakalandi

is-adamini-darp-ve-tehdit-ederek-3-milyon-tl-isteyen-5-sahis-yakalandi