İstanbul
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Videolar Yerel Haberler Hastanede sedye faciası: Hasta hayatını kaybetti, soruşturma başlatıldı

Hastanede sedye faciası: Hasta hayatını kaybetti, soruşturma başlatıldı

Muharrem D., 15 Mart'ta muayeneye götürüldüğü sırada sedyeden düştü. Sedyeden düşen Muharrem D. hayatını kaybetti.

KAYNAK: DHA

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde, bir hastanede muayeneye götürülürken sedyeden düşen Muharrem D., hayatını kaybetti. 15 Mart'ta meydana gelen olayla ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Muharrem D.'nin ölümüne ilişkin, iki hasta bakıcı ve hemşire hakkında "taksirle ölüme sebebiyet verme" suçundan soruşturma başlattı.

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde bulunan Dr. Abdurrahman Yurtaslan Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin ek binasında dahiliye polikliniğinde yatan Muharrem D., 15 Mart'ta muayeneye götürüldüğü sırada sedyeden düştü. Sedyeden düştüğü anda kafasına aldığı darbe sonucunda beyin kanaması geçirdiği belirtilen Muharrem D., yoğun bakımda 5 gün süren müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yapılan incelemede hastanın sedyeden düştüğü sırada hasta bakıcı olan Bayram S. ve İsa K. ile hemşire Satı T.'nin sedye ayarlarıyla oynadığı öğrenildi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, hastanın ölümünün ardından hemşire Satı T. ile hasta bakıcılar Bayram S. ve İsa K. hakkında "taksirle ölüme sebebiyet verme" suçundan soruşturma başlattığı öğrenildi. Olayla ilgili incelemeler sürüyor.