Anne Eve Döndüğünde Gördüğü Manzara Karşısında Gözyaşlarına Boğuldu
Sivas’ta meydana gelen trajik olay, yürekleri dağladı. Kılavuz Mahallesi’nde yaşayan 22 yaşındaki Umutcan Şimşek ve 16 yaşındaki kız kardeşi Melisa Şimşek, anneleri A.Ş. tarafından evlerinde kanlar içinde hareketsiz halde bulundu. İlk belirlemelere göre iki kardeşin kesici aletle öldürüldüğü tespit edilirken, Melisa Şimşek’in ellerinin arkadan bağlandığı öğrenildi.
Acılı anne A.Ş., gece geç saatlerde eve döndüğünde çocuklarının korkunç şekilde katledildiğini görünce büyük bir şok yaşadı. Çığlıkları üzerine komşular durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Kısa sürede olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, kardeşlerin hayatını kaybettiğini belirledi.
Olay yeri inceleme ekipleri evde titiz bir çalışma yürütürken, polis ekipleri cinayetle ilgili çok yönlü bir soruşturmabaşlattı. Olayın tüm boyutlarıyla aydınlatılması için güvenlik güçleri çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.