Bilecik Belediyesi tarafından organize edilen etkinliklerde minikler unutulmaz bir bayram akşamı yaşarken, Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı çocukların mutluluğuna ortak oldu.
Bilecik, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında renkli görüntülere sahne oldu. Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde minik izleyiciler için özel olarak hazırlanan tiyatro oyunu, salonu dolduran çocuklara keyifli anlar yaşattı. İki farklı seansta sahnelenen gösteriler, çocukların kahkahalarıyla şenlendi.
Başkan Subaşı çocuklarla bir araya geldi
Etkinliklere katılarak çocukların bayram sevincini paylaşan Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, oyunun ardından rotasını Atatürk Parkı Sanat Galerisi’ne çevirdi. Burada düzenlenen özel sergiyi ziyaret eden Subaşı, minik sanatçıların eserlerini yakından inceledi.
Geleceğin sanatçılarına övgü dolu sözler
Öğretmen Sema Şirvan’ın öncülüğünde hazırlanan Boyalı Parmaklar Çocuk Ressamlar ve Renklerin Yolculuğu başlıklı sergiler, ziyaretçilerden tam not aldı. Çocukların hayal dünyasını tuvale yansıttığı çalışmaları değerlendiren Başkan Subaşı, şu ifadeleri kullandı:
Çocuklarımızın fırça darbelerinde umudu, özgürlüğü ve geleceğe dair inancı görmek bizleri çok duygulandırdı. Bu anlamlı sergide emeği geçen tüm evlatlarımıza ve destek veren herkese yürekten teşekkür ediyorum. Onların renkli dünyasına tanıklık etmek büyük bir mutluluk.