Bilecik'te yapılan mezuniyet töreninde, minik öğrencilerin sergilediği gösteriler büyük bir beğeni topladı. Mor Mavi Eğitim Kurumları’nda eğitim gören anaokulu öğrencileri, mezuniyet gecesinde yeteneklerini sergileyerek izleyicileri büyüledi.
Pelitözü Gölpark’ta bir restoranda gerçekleşen etkinlik, Ritim Gösterisi ile başladı. Bu gösterinin ardından İnci Taneleri Grubu’nun düzenlediği İnci Taneleri Gösterisi izleyicilerle buluştu. Devamında Pamuk Şekerler Grubu ve Yıldızlar Grubu da unutulmaz performanslar sergiledi. Gecenin ilerleyen saatlerinde minikler, mezuniyet kepelerini havaya fırlatarak mutluluklarını paylaştılar.
Mor Mavi Eğitim Kurumları’nın sahibi Aliye Ayaz, geceye hitaben yaptığı konuşmada, çocukların büyüme sürecine değinerek, "Bugün burada çocuklarımızın büyümesine, gelişmesine ve hayatlarının ilk mezuniyet heyecanına birlikte tanıklık etmek için bir araya geldik. Kimi üç yaşında okul kapısından içeri adım attı, kimi ilk kez annesinden ayrılırken gözlerinde heyecan ve merak vardı. Bugün o minik adımların yerini özgüvenli yürüyüşler aldı. Onlar burada dostluk kurdular, paylaşmayı öğrendiler, oyunlar oynadılar, düştüler, kalktılar, güldüler ve büyüdüler. Bizimle birlikte geçen yılların ardından bugün yeni başlangıçlara doğru ilk adımlarını atıyorlar. Bugün bir kapıyı kapatıyor, yeni bir kapıyı aralıyorsunuz" diye belirtti.

MİNİKLERDEN MUHTEŞEM GÖSTERİ
