Yeni Birlik Gazetesi Yaşam Bursa’da Gece Yarısı Alevler Sokağı Sardı: 3 Ev Kül Oldu, Devlet Hızla Müdahale Etti!

Bursa’da Gece Yarısı Alevler Sokağı Sardı: 3 Ev Kül Oldu, Devlet Hızla Müdahale Etti!

Bursa’nın Osmangazi ilçesinin Mollafenari Mahallesi, Kestanelik Caddesi üzerinde gece yarısı çıkan yangında 3 müstakil ev kullanılamaz hale geldi. Henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın, rüzgarın etkisiyle hızla çevredeki iki bitişik eve sıçradı.​

MUHABİR: Sibel Çınar

Bursa’da Devlet Ekipleri Kriz Anında Hızla Müdahale Etti, Büyük Bir Felaketin Eşiğinden Dönüldü

Bursa’nın Osmangazi ilçesine bağlı Mollafenari Mahallesi’nde gece saatlerinde meydana gelen yangın, vatandaşlara korku dolu anlar yaşattı. Kestanelik Caddesi üzerinde bulunan müstakil bir evde henüz belirlenemeyen bir sebeple başlayan yangın, kısa sürede büyüyerek çevresindeki iki eve daha sıçradı.

Olay yerine mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine sevk edilen çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekipleri, hızlı ve koordineli bir şekilde müdahalede bulundu. Yaklaşık bir saatlik yoğun çalışmanın ardından yangın kontrol altına alındı, hiçbir can kaybı veya yaralanma yaşanmadı.

Yangının çıkış nedenine ilişkin resmi inceleme başlatıldı. Uzman ekipler tarafından yürütülen çalışmalar, yangının çıkış noktasına dair detayları gün yüzüne çıkaracak. Yetkililer, vatandaşlara yangın güvenliği konusunda dikkatli olmalarıçağrısında bulunurken, devletin tüm birimlerinin süreci titizlikle takip ettiği vurgulandı.

Öte yandan, yangında zarar gören ailelere yönelik sosyal destek ve yardım faaliyetlerinin devreye alınması bekleniyor. Ailelerin mağduriyetinin giderilmesi adına devletin ilgili kurumları koordineli bir çalışma başlatma hazırlığında.