Yeni Birlik Gazetesi Yaşam Cami imamı kaybolan ineği dronla buldu

Cami imamı kaybolan ineği dronla buldu

Safranbolu'da kaybolan inek, köy imamı tarafından dronla bulundu. Bayram Öztürk'e ait inek, teknolojik imamın çabalarıyla 2,5 kilometre uzağında bulundu. Öztürk, imam Ahmet Faruk Eşmeli'ye teşekkür etti.

MUHABİR: Eray Aksoy

Karabük’ün Safranbolu ilçesine bağlı Alören köyünde yaşanan olayda, Bayram Öztürk'e ait kaybolan inek, köy halkını endişelendirdi. Öztürk'ün kendi çabaları sonuçsuz kalınca imam Ahmet Faruk Eşmeli'ye başvurdu.

İmamın Teknolojik Yardımı: Dronla Arama

İmam Ahmet Faruk Eşmeli, teknolojik bir çözüm olarak dronunu kullanmaya karar verdi. Dron ile yapılan arama sonucunda kaybolan inek, köyün 2,5 kilometre uzağında bulundu. Bu gelişme köy halkını sevindirdi ve Bayram Öztürk'e büyük bir rahatlama sağladı.

İnek Sahibinden Teşekkür

İneğine kavuşmanın sevincini yaşayan Bayram Öztürk, imam Ahmet Faruk Eşmeli'ye bu teknolojik yardımı için teşekkür etti. Öztürk, ineklerini dronla bulmanın kolaylık sağladığını belirtti ve imama minnettarlığını dile getirdi.