Yeni doğmuş bir bebeğin cansız bedeni çöpte bulundu! Güvenlik güçleri geniş çaplı soruşturma başlattı
Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde yürek burkan bir olay yaşandı. Geri dönüşüm malzemesi toplayan bir vatandaş, Sümer Mahallesi’nde çöp konteynerini karıştırırken poşet içerisine bırakılmış bir bebek cesediyle karşılaştı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.
112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar sonrası olay yerine intikal eden sağlık ekipleri, poşetin içerisindeki bebeğin erkek olduğunu ve ne yazık ki yaşamını yitirdiğini belirledi. Acı olay, mahallede büyük üzüntüye neden oldu.
Olay yeri inceleme ekipleri ve Cumhuriyet savcısı bölgede detaylı inceleme gerçekleştirdi. Bebeğin cansız bedeni, ölüm sebebinin net olarak belirlenmesi amacıyla otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Polis ekipleri, bu insanlık dışı olayın sorumlularını tespit etmek amacıyla bölgede bulunan tüm güvenlik kameralarını mercek altına aldı. Cesedi bulan vatandaşın ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldüğü bildirildi.
Yetkililer, toplum vicdanını derinden yaralayan olayla ilgili geniş kapsamlı soruşturmanın sürdüğünü açıkladı.