İstanbul
Hafif yağmur
4°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Yaşam Dünya Kupası tarihinde en çok faul yapılan futbolcu kimdir? Cristiano Ronaldo mu, Maradona mı, Lionel Messi mi, Pelé mi?

Dünya Kupası tarihinde en çok faul yapılan futbolcu kimdir? Cristiano Ronaldo mu, Maradona mı, Lionel Messi mi, Pelé mi?

ATV’de Oktay Kaynarca’nın sunduğu Kim Milyoner Olmak İster’de sorulan bu futbol sorusu izleyicileri ekrana kilitledi. Dünya Kupası istatistiklerine dayanan soru büyük merak uyandırdı.

ATV ekranlarında Oktay Kaynarca’nın sunumuyla yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında futbolseverleri yakından ilgilendiren bir soru soruldu. Dünya Kupası tarihinde tutulan faul istatistiklerine dayanan soru, efsane futbolcuların yer aldığı şıklarıyla dikkat çekti. Yarışma sırasında yaşanan kararsızlık ve izleyicilerin tahminleri sosyal medyada da gündem oldu.

Sorunun Tamamı ve Doğru Cevap

Soru:
FIFA’nın 1966 Dünya Kupası’ndan itibaren tutmaya başladığı faul istatistiklerine göre, Dünya Kupası tarihinde en çok faule maruz kalan futbolcu kimdir?

Şıklar:
A: Cristiano Ronaldo
B: Maradona
C: Lionel Messi
D: Pelé

Doğru Cevap:
👉 Maradona