Giresun'un Tirebolu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında kamyon ile otomobil çarpıştı ve 3 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı. Kazanın, Tirebolu-Doğankent kara yolunun Örenkaya köyü mevkisinde gerçekleştiği belirtildi. Kamyon sürücüsü O.T. (43) ile karşı yönden gelen otomobil sürücüsü Temel Kutver (61) arasındaki çarpışma sonucunda feci bir kaza meydana geldi.
Kaza Sonucu Kurtarma Çalışmaları
Olayın ardından jandarma, 112 Acil Sağlık ve itfaiye ekipleri hemen kaza yerine sevk edildi. Otomobilde sıkışan sürücü ve beraberindeki yolcular, ekiplerin yoğun çabaları sonucu araçtan çıkarıldı. Ne yazık ki, Hatun Kaya (84) kaza yerinde hayatını kaybederken, Temel ve Ayşe Kutver ise hastaneye kaldırıldıkları esnada yaşamlarını yitirdi. Ağır yaralanan H.Y. ise Görele Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.
Soruşturma Başlatıldı
Kazayla ilgili olarak kamyon sürücüsü gözaltına alınırken, olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı. Yetkililer, kaza nedenini ve detaylarını araştırırken, aynı zamanda benzer olayların yaşanmaması için gerekli tedbirlerin alınması konusunda da çalışmalarına devam ediyor.