Yeni Birlik Gazetesi
İstanbul
Açık
24°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Yeni Birlik Gazetesi Yaşam Gelinim Mutfakta 19 Mayıs 2025 Gün Birincisi Belli Oldu! Çeyrek Altını Hangi Gelin Kazandı?

Gelinim Mutfakta 19 Mayıs 2025 Gün Birincisi Belli Oldu! Çeyrek Altını Hangi Gelin Kazandı?

19 Mayıs 2025 Pazartesi günü yayınlanan Gelinim Mutfakta programının 1626. bölümünde, gelinler ve kayınvalideler arasındaki kıyasıya rekabet devam etti. Haftanın ilk gününde, yarışmacılar en yüksek puanı alarak çeyrek altını kazanmak için mücadele etti.

MUHABİR: Dilan Değirmenci

Haftanın ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkan Gelinim Mutfakta, 19 Mayıs 2025 Pazartesi günü yine heyecan dolu anlara sahne oldu. Yeni yarışmacıların katılımıyla rekabetin arttığı programda, gelinler en lezzetli tabağı hazırlamak için kıyasıya yarıştı.

Sunumlarını tamamlayan gelinlerin yemekleri, kayınvalideler tarafından tadılarak puanlandı. Gün sonunda en yüksek puanı alan gelin, gün birincisi olarak çeyrek altının sahibi oldu.

19 Mayıs Gelinim Mutfakta Gün Birincisi Kim Oldu?

Yeni haftaya iddialı bir başlangıç yapan Gizem, 19 Mayıs tarihli bölümde en yüksek puanı toplayarak günün birincisi olmayı başardı. Toplam 20 puan toplayan Gizem, çeyrek altını kazanarak haftaya moral dolu bir giriş yaptı.

Gelinim Mutfakta 19 Mayıs 2025 Puan Durumu

Gizem: 20 puan

Sahra: 15 puan

Ebru: 13 puan

Ezgi: 13 puan

Geçen Haftanın Sonuçları

Altın Bilezikleri Kim Kazandı?
12-16 Mayıs haftasında, kayınvalidelerden en yüksek puanı alarak 10 altın bileziği kazanan gelin Gizem oldu.

Kim Elendi?
Haftanın final bölümünde, aldığı eksi puanlar nedeniyle Beyza yarışmaya veda etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *