Yeni Birlik Gazetesi Yaşam Gezgin bebek Gökçe sosyal medyayı birbirine kattı: Yerinde duramıyor, dünyayı keşfe çıkıyor

Gezgin bebek Gökçe sosyal medyayı birbirine kattı: Yerinde duramıyor, dünyayı keşfe çıkıyor

Yerinde duramayan minik Gökçe'nin keşif tutkusu, izleyenlerin içini ısıtıyor. Antalya’nın Gündoğmuş ilçesinde yaşayan Elif ve Hüseyin Küçük çiftinin dünyası, 7,5 aylık bebekleri Gökçe ile tamamen değişti.

Antalya'da yaşayan Elif Özer'in 7,5 aylık kızıyla çıktığı maceralar, milyonlarca kişiye ulaştı. Yerinde duramayan minik Gökçe'nin keşif tutkusu, izleyenlerin içini ısıtıyor.

Antalya’nın Gündoğmuş ilçesinde yaşayan Elif ve Hüseyin Küçük çiftinin dünyası, 7,5 aylık bebekleri Gökçe ile tamamen değişti. Başlangıçta sadece eşine kızlarının hallerini göstermek amacıyla kaydedilen videolar, kısa sürede sosyal medyanın en çok konuşulan içerikleri arasına girdi. Küçük Gökçe’nin bitmek bilmeyen dışarı çıkma isteği, anne-kızı adeta profesyonel birer gezgine dönüştürdü.

Sırtında minik kızıyla Gündoğmuş’un doğasını arşınlayan anne Elif Özer, kızının hareketli yapısını "Aynı pozisyonda kalmaktan hoşlanmayan bir bebek" sözleriyle tanımlıyor.

Keşif dolu bir yaşam tarzı

Gökçe’nin sürekli yeni yerler görme isteğine ayak uydurmak için günlük rutinlerini tamamen değiştirdiklerini belirten anne Özer, bu enerjiye uyum sağlamak adına şehirden köye taşındıklarını ifade ediyor. Hava şartları elverdiği sürece sabah, öğle ve akşam saatlerini dışarıda, yeni şeyler keşfederek geçirdiklerini anlatan Özer, kızının hiçbir anını kaçırmamak için büyük bir çaba sarf ediyor.

Annelik duygusunu tarif ederken "İnsana doğduğu andan itibaren yüklenen bir sorumluluk" ifadesini kullanan Elif Özer, kızının ihtiyaçlarını anlamanın ve ona eşlik etmenin kendisi için büyük bir mutluluk kaynağı olduğunu vurguluyor. Minik Gökçe ile birlikte daha pek çok yeni yer görmeyi hedefleyen anne, kızının meraklı ruhunu destekleyerek ona unutulmaz bir çocukluk yaşatmayı amaçlıyor.