Bayburt’ta görev yapan Uzman Çavuş Emrah Türkoğlu, evinde geçirdiği ani rahatsızlık sonucu kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.
Bayburt’un Demirözü ilçesinde vatan görevini ifa eden 33 yaşındaki Uzman Çavuş Emrah Türkoğlu’ndan gelen acı haber, hem mesai arkadaşlarını hem de ailesini yasa boğdu. Sabah saatlerinde ikamet ettiği evde aniden fenalaşan Türkoğlu, yakınlarının durumu fark etmesi üzerine hızla Bayburt Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.
Doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamayan genç askerin vefatı, bölgede büyük bir üzüntüyle karşılandı. Evli ve bir çocuk babası olduğu öğrenilen Türkoğlu’nun ani ölümü, sevenlerini derin bir yasa sürükledi.
Son yolculuğuna uğurlanacak
Erzurum nüfusuna kayıtlı olan Uzman Çavuş Emrah Türkoğlu için bugün askeri bir tören düzenlenecek. Bayburt İl Jandarma Komutanlığı’nda saat 16.00’da gerçekleştirilecek olan uğurlama töreninin ardından, Türkoğlu’nun naaşı dualarla memleketi Erzurum’a gönderilecek.