Yeni Birlik Gazetesi Yaşam Hakan Oral, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda vatanseverliğe vurgu yaptı

Hakan Oral, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda vatanseverliğe vurgu yaptı

Erzurum Ticaret Borsası Başkanı Hakan Oral, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda Türk milletinin azim ve kararlılığını bir kez daha hatırlattı.

Erzurum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Oral, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 104’üncü yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında, Türk tarihinin zaferlerle dolu olduğuna dikkat çekti.

Mesajında, Ağustos ayının Türk tarihi için bir ‘zaferler ayı’ olarak bilindiğini hatırlatan Başkan Oral, “Yaşadığımız bu toprakların Türk yurdu haline gelmesi, 26 Ağustos 1071 Malazgirt Zaferi ile başladı. Bu şanlı tarih, 26 Ağustos'ta başlayan ve 30 Ağustos’ta zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz ile devam etti; milletimizin bu topraklarda ebediyen yaşayacağını tüm dünyaya gösterdi.” dedi.

Destansı mücadele ve birlik vurgusu:

Başkan Oral, 30 Ağustos Zaferi’nin, aziz milletin istiklal ve istikbali için verdiği mücadelelerin bir sonucu olduğunu belirterek, “Bu zafer, Atatürk, silah arkadaşları ve Türk milletinin her bireyiyle, canı pahasına kazandığı Kurtuluş Savaşı’nın sonucu olan bir zafer tacıdır.” ifadesini kullandı.

Başkan Oral, mesajında ayrıca, tarihten ders çıkararak birlik ve beraberliğin önemine değinerek, “Tarihi şanlı zaferlerle dolu milletimizi bölmeye çalışan iç ve dış düşmanlar, her zaman karşısında bu asil milletin dik duruşunu bulacak. Milletimiz, bu topraklar üzerindeki hain emeller için gereken cevabı verecektir.” diye ekledi.

Şehitler ve gazilere saygı:

30 Ağustos Zaferi’nin yıldönümünde, Cumhuriyetimizin kurucusu ve büyük önderi Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, Kurtuluş Savaşı’nın kahramanlarını ve bu toprakları vatan yapan aziz şehitleri rahmet, saygı ve minnetle anma çağrısı yaptı.

ERZURUM TİCARET BORSASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI HAKAN ORAL, 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI’NIN 104.’ÜNCÜ...

ERZURUM TİCARET BORSASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI HAKAN ORAL, 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI’NIN 104.’ÜNCÜ YILDÖNÜMÜ MÜNASEBETİYLE BİR MESAJ YAYIMLADI.