Bilecik’in Bozüyük ilçesinde düzenlenen İlkokul Futsal Turnuvası, kıran kırana geçen final maçlarıyla sona erdi. 23 Nisan coşkusunu sporla birleştiren minik öğrenciler, sergiledikleri performansla izleyenlerden tam not aldı.
Bozüyük ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen İlkokul Futsal Turnuvası, büyük bir heyecana sahne oldu. Kaymakamlık öncülüğünde; İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün ortaklaşa organize ettiği turnuva, öğrencilerin sportif yeteneklerini sergilemelerine olanak tanıdı.
Protokol final maçında yerini aldı
Turnuvanın final müsabakasını yerinde takip eden isimler arasında Bozüyük Kaymakamı Adem Öztürk, İlçe Millî Eğitim Müdürü Servet Çetinkaya ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürü İsa Yaldız yer aldı. Tribünlerden gelen yoğun destekle sahaya çıkan minik sporcular, centilmenlikten ödün vermeden şampiyonluk için ter döktü.
Madalyalar sahiplerini buldu
Karşılaşmaların tamamlanmasının ardından dereceye giren okullar için ödül töreni düzenlendi. Başarılı olan takımlara kupa ve madalyaları, protokol üyeleri tarafından takdim edildi. Tören sırasında öğrencilerin mutluluğu ve heyecanı gözlerden kaçmadı.
Kaymakam Öztürk’ten genç sporculara övgü
Organizasyonun kapanışında bir değerlendirmede bulunan Bozüyük Kaymakamı Adem Öztürk, turnuvanın önemine vurgu yaptı. Öztürk, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın ruhuna uygun olarak düzenlenen bu etkinlikte, çocuklarımızın sergilediği azim ve spor ahlakı hepimizi gururlandırdı. Bu güzel organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve idarecilerimize teşekkürlerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı.