İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Yaşam Oğlu kanseri yenen baba: ''Oğlum kanseri yendi, balon uçurmak istiyor. Gelir misiniz?''

Oğlu kanseri yenen baba: ''Oğlum kanseri yendi, balon uçurmak istiyor. Gelir misiniz?''

8 aylıkken lösemi teşhisi konulan ve zorlu bir tedavi sürecinin ardından hastalığı yenen Ali Asaf'ın balon uçurma isteği için babasının TikTok'ta yaptığı çağrı, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. 75 binden fazla beğeni alan paylaşıma Türkiye'nin dört bir yanından destek mesajları yağarken, Tunç Holding sahibi Dinçer Azaphan'dan da sürpriz bir davet geldi.

Zorlu bir tedavi sürecinin ardından hastalığı yenen Ali Asaf'ın balon uçurma isteği için babasının TikTok'ta yaptığı çağrı, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. 75 binden fazla beğeni alan paylaşıma Türkiye'nin dört bir yanından destek mesajları yağarken, Tunç Holding sahibi Dinçer Azaphan'dan da sürpriz bir davet geldi.

Oğlum balon uçurmak istiyor, gelir misiniz?

Uzun ve zorlu bir tedavi sürecinden geçen Ali Asaf bebek, hastalığı yenmeyi başardı. TikTok'ta "Minik savaşçı" kullanıcı adıyla paylaşım yapan babası, TikTok hesabından yaptığı paylaşımda, "Arkadaşlar, bizim fazla çevremiz yok. Oğlum kanseri yendi, balon uçurmak istiyor. Gelir misiniz? Sancaktepe Belediyesi önünde, 25 Mayıs Pazar günü saat 14.00'te" ifadelerini kullandı. Babanın bu içten çağrısı, kısa sürede 75 bin beğeni ve 1392 yorum alarak viral oldu.

Türkiye'nin Dört Bir Yanından Destek Mesajları

TikTok'taki paylaşım, beklenmedik bir şekilde Türkiye'nin farklı şehirlerinden yoğun destek gördü. Yorumlarda "Ankara'dan 8 araba çıktık", "Kayseri'den yola çıkalım" gibi uzak mesafelerden katılım bildiren mesajlar dikkat çekti. Birçok kullanıcı "Gelirken hangi oyuncağı alayım", "Hediye kabul ediyor musunuz" gibi sorularla Ali Asaf'a hediye getirme isteklerini dile getirdi. İzmit'ten bir kullanıcı "İzmitte olan varsa hep beraber gidebiliriz" diyerek toplu ulaşım organizasyonu çabası gösterdi. Beşiktaş'tan bir vatandaş ise "Beşiktaş'ta yaşıyorum ama 25 Mayıs'ta hem kalbimle hem de hediyelerimle Sancaktepe'de, küçük kardeşimin yanında olacağım" şeklinde destek mesajı yazdı.

Ali Asaf'a Sürpriz Davet: Galatasaray Şampiyonluk Kutlamalarına Katılacak

Sosyal medyada büyük ilgi gören çağrı, iş dünyasının da dikkatini çekti. Tunç Holding'in sahibi Dinçer Azaphan, kanseri yenen Ali Asaf'ı Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamalarına davet etti.

Sancaktepe Belediyesi önünde gerçekleşecek olan balon uçurma etkinliği 25 Mayıs Pazar günü saat 14.00'te yapılacak. Sosyal medya üzerinden organizasyona dair detaylar paylaşılmaya devam ediyor.

Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin'de bu çağrıya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla cevap verdi. Başkan Yeğin, ‘’Evladının bu özel gününde bir baba olarak yaşadığın mutluluğu yürekten paylaşıyoruz kıymetli kardeşim. 25 Mayıs’ta Meydan Park’ta, bu güzel buluşmaya tanıklık etmek için biz de orada olacağız. Tüm komşularımızı bekliyoruz.'' dedi.