Yeni Birlik Gazetesi
İstanbul
Açık
27°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Yeni Birlik Gazetesi Yaşam "Peçeni al git" tartışması

"Peçeni al git" tartışması

Toplu taşımada bir kadının çarşaf giymesinden rahatsız olan kadın yolcu "Burası Türkiye! Peçeni al da git" demesi üzerine otobüsteki diğer yolcular kadına tepki gösterdi.

MUHABİR: Elif Erbay

Kocaeli'nde bir toplu taşıma aracında iddiaya göre çarşaf giydiği için yolculuk eden kadına sataştı. Çarşaf giyen kadına "Burası Türkiye! Burada böyle yaşanmaz. Peçeni al da git" demesi üzerine otobüste bulunan diğer yolcular tarafından sözleri sebebiyle tepki gösterildi.

Kameraya an be an kaydedildi

Kadının sözleri üzerine araçta bulunan diğer yolcular duruma tepki gösterdi. Arkasında bulunan yolcu da tepkisini "ben bu ülkede 12 yıl askerlik yaptım, benim annemde başörtülü. Sen kimsin de böyle konuşuyorsun" demesi üzerine tartışma iyice büyüdü. Kamera kaydına alan kadın da duruma karşılık vererek video son buldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *