İstanbul
Parçalı bulutlu
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Yaşam Pikniğe giden çocuğa başıboş köpekler saldırdı

Pikniğe giden çocuğa başıboş köpekler saldırdı

Batman'da ailesiyle birlikte pikniğe giden 12 yaşındaki bir çocuğa başıboş sokak köpekleri saldırdı. Çocuğun yardımına hemen babası yetişti. Yaralanan çocuk, hastanede tedavi edildikten sonra taburcu edildi. Olay, sokak hayvanlarının kontrolsüz ve tehlikeli durumlarının önemini bir kez daha hatırlattı.

Batman'da ailesiyle pikniğe giden 12 yaşındaki çocuğa başıboş sokak köpekleri saldırdı. Küçük çocuğun yardımına babası koştu. Yaralanan çocuk, hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edildi.

OLAY NASIL OLDU?

Gündem ailesi, merkeze bağlı Binatlı köyünde düzenledikleri piknik sırasında 12 yaşındaki oğullarının başıboş sokak köpeklerinin saldırısına maruz kaldığını bildirdi. Olayın ardından aile, yaralanan çocuklarını hemen araçlarıyla Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürdü. Çocuk, hastanede tedavi altına alınırken yaşadığı olayı anlattı.

Baba, Olay Anını Anlattı: "Çocuğumu Kurtarmazsam Büyük Zarar Vereceklerdi"

Olayın tanığı olan baba, Binatlı köyünde gerçekleştirdikleri piknik sırasında köpeklerin saldırısına uğrayan çocuğunu kurtarmak için hızla harekete geçtiğini anlattı. Hayvan barınağının yakınlarında piknik yaptıklarını belirten baba, çocuğunun oyun oynarken ani bir saldırıya maruz kaldığını dile getirdi. Saldırıyı fark eder etmez çocuğunu korumaya aldığını söyleyen baba, olayın daha büyük bir trajediyle sonuçlanabileceğini vurgulayarak köpeklerin çocuklara zarar verme potansiyeline dikkat çekti.