Yeni Birlik Gazetesi Yaşam Raketler Çaycuma’da şampiyonluk için havaya kalktı: 12 şehirden 143 genç yetenek sahada

Raketler Çaycuma’da şampiyonluk için havaya kalktı: 12 şehirden 143 genç yetenek sahada

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesi, 3-7 Mayıs 2026 tarihleri arasında düzenlenen Okul Sporları Tenis Küçükler ve Minikler Grup Birinciliği Müsabakaları ile spor dolu günlere ev sahipliği yapıyor.

Geleceğin tenis yıldızlarını buluşturacak olan Okul Sporları Grup Birinciliği, Çaycuma’nın ev sahipliğinde büyük bir heyecanla start aldı.

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesi, 3-7 Mayıs 2026 tarihleri arasında düzenlenen Okul Sporları Tenis Küçükler ve Minikler Grup Birinciliği Müsabakaları ile spor dolu günlere ev sahipliği yapıyor. İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü’ne ait kortlarda gerçekleştirilen organizasyon, bölgedeki spor potansiyelini bir kez daha gözler önüne serdi.

Farklı illerden gelen genç yetenekler buluştu

Turnuvaya ilgi oldukça yoğun oldu. İstanbul’dan Kırklareli’ye, Edirne’den Kastamonu’ya kadar toplam 12 farklı şehirden gelen 143 sporcu, kortlarda hünerlerini sergilemek için bir araya geldi. Sakarya, Kocaeli, Düzce, Bartın, Tekirdağ ve Zonguldak gibi illerden katılan minik ve küçük raketler, grup birinciliği unvanını kazanmak için ter döküyor.

Kaymakam Kaya’dan centilmenlik vurgusu

Müsabakaların açılış töreninde sporcuları yalnız bırakmayan Çaycuma Kaymakamı Adem Kaya, turnuvanın önemine değindi. Genç sporcularla yakından ilgilenen Kaya, yaptığı konuşmada tüm katılımcılara başarılar diledi. Kaymakam Kaya, sporun sadece rekabetten ibaret olmadığını vurgulayarak, karşılaşmaların dostluk ve centilmenlik çerçevesinde geçmesi temennisinde bulundu. 7 Mayıs tarihine kadar sürecek olan organizasyonun, bölgedeki tenis sporuna olan ilgiyi daha da artırması bekleniyor.