Yeni Birlik Gazetesi
İstanbul
Açık
24°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Yeni Birlik Gazetesi Yaşam Saniyeler İçinde Alev Aldı: Denizli’de 8 Kişi Yanarak Yaralandı

Saniyeler İçinde Alev Aldı: Denizli’de 8 Kişi Yanarak Yaralandı

Denizli'nin Merkezefendi ilçesindeki bir LPG montaj atölyesinde gaz sızıntısı nedeniyle meydana gelen patlamada 8 kişi yaralandı. Yaralıların durumu iyi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı; güvenlik önlemleri ve denetimler artırılacak.

MUHABİR: Eray Aksoy

Sümer Mahallesi’nde iş yerindeki LPG parlamasında büyük panik! Yaralıların durumu iyi, güvenlik güçleri olay yerinde inceleme başlattı.

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde, otomobillere LPG tankı montajı ve bakımı yapılan bir iş yerinde gaz sızıntısının ardından meydana gelen parlamada 8 kişi çeşitli yerlerinden yanarak yaralandı. Olayın ardından sağlık ve güvenlik ekipleri hızlıca müdahale etti. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Olay, saat 17.00 sıralarında Sümer Mahallesi 2290 sokakta faaliyet gösteren oto LPG montaj ve tamirat atölyesinde yaşandı. Edinilen bilgilere göre, Çağlar İnal’a ait 20 AIZ 629 plakalı otomobilde bulunan LPG tankının onarımı esnasında, fark edilmeyen bir gaz sızıntısı kısa sürede iş yerini etkisi altına aldı. Henüz belirlenemeyen bir nedenle parlayan gaz, büyük bir gürültüyle alev aldı.

Patlama esnasında atölyede ve çevresinde bulunan 8 kişi çeşitli derecelerde yanıklarla yaralanırken, yangın, çevredeki vatandaşların yangın tüpleriyle yaptığı ilk müdahalenin ardından kontrol altına alındı. Olay yerine çağrılan acil sağlık, itfaiye ve polis ekipleri bölgeyi hızlıca güvenlik çemberine aldı. İlk müdahalesi yapılan yaralılar, Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı, ancak vücutlarının çeşitli bölgelerinde yanıklar oluştuğu bildirildi. Olayla ilgili polis ekipleri tarafından geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı. Yangının çıkış nedeni ve iş güvenliği önlemleri detaylı şekilde araştırılıyor.

Bu tür olaylara karşı denetimlerin artırılması, LPG ile ilgili tamir ve bakım işlemlerinin daha sıkı güvenlik protokolleriyle denetlenmesi gerektiği bir kez daha gözler önüne serildi. Devletin ilgili kurumlarının konuyu hassasiyetle takip ettiği öğrenildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *