Yeni Birlik Gazetesi Yaşam Sıcak havadan bunalan çiftçi yağmurda serinledi

Sıcak havadan bunalan çiftçi yağmurda serinledi

Sivas'taki bir çiftçi, sıcaklardan bunalınca yağmurun keyfini çıkararak serinledi. O anlar sosyal medyada ilgiyle karşılandı.

Sivas’ın Olukman köyünde yaşayan Mehmet Gökçe, sıcak yaz günlerinde serinlemenin sıradışı yolunu buldu. Tarla işlerini tamamladıktan sonra, üstüne yağan yağmurdan faydalanarak serinlemek için dışarı çıktı.

Yağmurun tadını çıkardı:

Yağmurun altına geçtiğinde bir kaldırımın üzerine oturan Gökçe, adeta açık havada banyo yapar gibi yağmur altında keyif aldı. Dikkat çeken bu anlar, çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonlarıyla kaydedilip sosyal medyada paylaşıldı.

Yağmur bereketi:

Gökçe, serinlemenin keyfini şöyle ifade etti: "Serinlemek için yağmurun altına geçtim ve bir kaldırımın üzerine oturdum. Bir şampuanım yoktu, o da olsaydı çok daha güzel olacaktı." Ayrıca, sıcak havanın kendilerini nasıl etkilediğini de belirterek, "Biz sıcağı sevmeyen insanlarız. Havalar ne kadar soğuk olursa insanlar da bir o kadar mert oluyor" dedi.

Mehmet Gökçe'nin bu ilginç serinleme yöntemi, yaz sıcaklarında bir nefes almak isteyenler için farklı bir alternatif sunuyor.

MEHMET GÖKÇE

MEHMET GÖKÇE