Kars-Iğdır kara yolunda yoğun sis nedeniyle görüş mesafesi yer yer birkaç metreye kadar düştü. Sürücüler ilerlemekte güçlük çekerken trafikte dikkatli olmaları yönünde uyarıldı.
Sarıkamış’ta gece sıcaklıklar eksi 8 dereceye kadar indi. Araç camları ve bitkiler kırağıyla kaplanırken, bazı vatandaşlar araçlarını soğuktan korumak için battaniyeyle örttü. İlçedeki Çatal derenin yüzeyi tamamen dondu.
Ardahan’da hava sıcaklıkları sıfırın altına düşerken buzlanma ve kırağı etkili oldu. Yol ve kaldırımlar buz tutunca vatandaşlar yürümekte zorlandı. Kırağı tutan bitkiler bölgede kış manzaralarını belirginleştirdi.
Ağrı’da soğuk hava ve sis yaşamı olumsuz etkiledi. Yoğun sis nedeniyle görüş mesafesi düştü. Ağaçların kırağıyla kaplanması güzel görüntüler oluştururken, kentte dere ve nehirlerde buzlanma başladı. Buz tutan dereler ve beyaza bürünen ağaçlar dronla görüntülendi.