Balıkesir’in Susurluk ilçesinde akşam saatlerinde ölümlü bir trafik kazası meydana geldi. Susurluk-Bandırma kara yolunun Göbel Mahallesi mevkisinde seyir halinde olan S.U. idaresindeki 45 BBF 732 plakalı otomobil, henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıkarak karşı şeride geçti.
Kontrolden çıkan araç, karşı yönden gelen M.S.B. yönetimindeki 34 PTK 889 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı.
Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine çok sayıda sağlık, itfaiye, polis ve jandarma ekibi sevk edildi. Feci kazada sürücü S.U., aynı araçta bulunan S.Ç. ve diğer aracın sürücüsü M.S.B. ağır yaralanırken; M.S.B.'nin kızı E.G.B. ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.
Hastanede can verdi
Olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından yaralılar ambulanslarla Susurluk Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan ağır yaralılardan S.Ç., doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. S.U. ve M.S.B.'nin hastanedeki tedavileri ve hayati tehlikeleri devam ediyor.
TÜİK ve EGM verilerine göre Balıkesir genelinde yılda 5 bin 700'ün üzerinde ölümlü ve yaralanmalı trafik kazası meydana geliyor. Kaza nedeniyle bir süre ulaşıma kapanan Susurluk-Bandırma kara yolu, araçların çekici vasıtasıyla bölgeden kaldırılmasının ardından yeniden trafiğe açıldı. Kazayla ilgili tahkikat sürdürülüyor.