Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Adana'da dehşet anları: Avize dükkanında kurşun yağmuru

Adana'da dehşet anları: Avize dükkanında kurşun yağmuru

Ağır yaralanan genç adam yaşam mücadelesi veriyor. Adana’nın Seyhan ilçesine bağlı Kocavezir Mahallesi’nde bulunan bir iş merkezinde bugün öğle saatlerinde kan donduran bir olay yaşandı.

Seyhan ilçesinde bir iş merkezine giren saldırgan, avize satışı yapan dükkanda çalışan 34 yaşındaki Nizamettin Alban’ı hedef aldı. Ağır yaralanan genç adam yaşam mücadelesi veriyor.

Adana’nın Seyhan ilçesine bağlı Kocavezir Mahallesi’nde bulunan bir iş merkezinde bugün öğle saatlerinde kan donduran bir olay yaşandı. Avize satışı yapılan iş yerine müşteri gibi gelen kimliği belirsiz bir şüpheli, dükkan çalışanı Nizamettin Alban ile karşı karşıya geldi.

Silahlı saldırı ve kaçış anı

İddialara göre, yanındaki tabancayı aniden çeken saldırgan, Nizamettin Alban’a peş peşe ateş açtı. Başından ve göğsünden aldığı kurşun darbeleriyle kanlar içinde yere yığılan 34 yaşındaki Alban, ağır yaralandı. Saldırgan, olayın hemen ardından dükkanın önünde kendisini bekleyen bir araca binerek hızla bölgeden uzaklaştı.

Hastanede kritik süreç

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde gerçekleştirilen yaralı çalışan, ambulansla en yakın hastaneye acil koduyla sevk edildi. Tedavi altına alınan Nizamettin Alban’ın hayati tehlikesinin devam ettiği ve durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Polis ekipleri, kaçan saldırganın kimliğini tespit etmek ve yakalamak amacıyla iş merkezindeki güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı. Bölgede geniş çaplı bir operasyon başlatan emniyet güçleri, şüphelinin kaçtığı aracı bulmak için çalışmalarını sürdürüyor.