Adana’da, yaklaşık on yıl önce boşandığı eski eşi tarafından evinde 8 yerinden bıçaklanarak ağır yaralanan Ayşe Katırcı, hayati tehlikeyi atlattı. Olay, Yüreğir ilçesine bağlı Serinevler Mahallesi’nde gerçekleşti. İddiaya göre, Katırcı’nın 25 yıl evli kaldığı ve on yıldır ayrı olduğu eski eşi Arif T., Kadının evine gelerek elindeki bıçakla saldırdı.
Kadırcı, hastaneye kaldırılmadan önce olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından yoğun bakımda tedavi edildi. Bir hafta süren mücadele sonrasında hayati tehlikeyi atlatan Katırcı, şimdi ağır travma ve korkularla başa çıkmaya çalışıyor.
Adalet talebi
Olay sonrasında konuşan Ayşe Katırcı, eski eşinin sürekli tehditleriyle yaşadığını ve bu saldırının ne yazık ki beklediği bir sonuç olduğunu ifade etti. "Sürekli şikayette bulundum ama sonunda bu olay başıma geldi. Çok büyük acılar içindeyim. Gereken ceza neyse verilmesini ve hapisten hiç çıkmamasını istiyorum" diyerek duygularını dile getirdi.
Çocukları için endişe
Katırcı, saldırganın tekrar dışarı çıkma ihtimaline karşı duyduğu korkuyu da vurguladı. "Psikolojim alt üst oldu. Oradan bir daha çıkmayacağının garantisini istiyorum. Benim çocuklarım annesiz kalacaktı. On gündür çekmediğim acı kalmadı ve acılarım devam ediyor. Gereken neyse cezasının çekmesini istiyorum" şeklinde konuştu.
Ayşe Katırcı, adaletin sağlanmasını ve benzer mağduriyetlerin yaşanmaması adına toplumda farkındalık yaratılmasını umuyor.

ADANA’DA YAKLAŞIK 10 YIL ÖNCE BOŞANDIĞI ESKİ EŞİ TARAFINDAN EVİNDE 8 YERİNDEN BIÇAKLANAN AYŞE KATIRCI, “BİR GÜN BANA BUNU YAPACAĞINI BİLİYORDUM. SÜREKLİ ŞİKAYETTE BULUNDUM AMA SONUNDA BU OLAY BAŞIMA GELDİ” DEDİ.