Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Adana'da silahlı saldırı: Oto galeride maddi hasar meydana geldi

Adana'da silahlı saldırı: Oto galeride maddi hasar meydana geldi

Adana'da bir oto galerisine düzenlenen silahlı saldırıda birçok araçta maddi hasar oluştu, can kaybı yaşanmadı.

Adana'nın Seyhan ilçesinde bulunan Yeşilova Oto Center'da bir otomotiv işletmesine düzenlenen silahlı saldırıda, iş yerinin cam ve dış cephesinde hasar ortaya çıktı. Saldırıda çok sayıda araç da kurşunların hedefi oldu.

Olayın gelişimi, kasklı bir şüphelinin saldırıyı gerçekleştirmesi ile başladı. Yapılan ihbarda, saldırının hemen ardından kaçan şüphelinin o anları güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Edinilen bilgilere göre, saldırı sonucu yaklaşık 8 ila 10 araçta maddi hasar meydana geldi. Aynı zamanda çevrede park halindeki komşu iş yerlerine ait araçlar da saldırıda zarar gördü. Ancak, olayda yaralanan kimse olmadı.

Olayın ardından, bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi ve incelemelere başlandı. Ekipler, saldırıyı düzenleyen kasklı şüphelinin yakalanması için intensif bir çalışma yürütüyor.

ADANA'DA YEŞİLOVA OTO CENTER'DA BİR OTOMOTİV İŞLETMESİNE DÜZENLENEN SİLAHLI SALDIRIDA İŞ YERİ İLE...

ADANA'DA YEŞİLOVA OTO CENTER'DA BİR OTOMOTİV İŞLETMESİNE DÜZENLENEN SİLAHLI SALDIRIDA İŞ YERİ İLE ÇOK SAYIDA ARAÇTA MADDİ HASAR MEYDANA GELDİ. SALDIRIYI GERÇEKLEŞTİREN KASKLI ŞÜPHELİ OLAY YERİNDEN KAÇTI. O ANLAR KAMERAYA YANSIDI.

ADANA'DA YEŞİLOVA OTO CENTER'DA BİR OTOMOTİV İŞLETMESİNE DÜZENLENEN SİLAHLI SALDIRIDA İŞ YERİ İLE...