Adıyaman'da aranan şahıslar yakalanmaya devam ediyor
Adıyaman'da polis ekiplerinin son bir haftada gerçekleştirdiği operasyonlarda, çeşitli suçlardan aranan toplam 49 şahıs yakalandı. Bu şahıslardan 8'i tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Adıyaman Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 22-28 Haziran 2026 tarihleri arasında il genelinde kamu düzenini korumak ve suçları önlemek amacıyla yoğun bir çalışma yürüttü. Bu çerçevede, aranan şahısların yakalanmasına yönelik gerçekleştirdiği operasyonlar sonucunda, 6'sı hırsızlık suçundan olmak üzere, toplam 49 kişi gözaltına alındı.
Yakalanan şahıslardan 8'i, çıkarıldıkları adli mercilerce tutuklandı ve ceza infaz kurumlarına teslim edildi. Bu operasyonların yanı sıra, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda toplam 33 şahsa işlem yapıldı. Şüphelilerden biri, adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, 'Uyuşturucu Madde Ticareti' suçlamasıyla gözaltına alınan bir şahıs tutuklandı.
Yürütülen operasyonlar sonucunda, 90,11 gram çeşitli uyuşturucu madde ve 184 adet sentetik ecza hap ele geçirildi. Bu gibi çalışmalarla, Adıyaman'da suç oranlarının azaltılması ve kamu güvenliğinin sağlanması hedeflenmektedir.

ADIYAMAN'DA POLİS EKİPLERİNCE SON BİR HAFTADA GERÇEKLEŞTİRİLEN ÇALIŞMALARDA ÇEŞİTLİ SUÇLARDAN ARANAN 49 ŞAHIS YAKALANIRKEN, 8'İ TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ.
