Adıyaman'da, K.A. isimli bir kişi, çeşitli nedenlerden dolayı çok sayıda ilaç içmesi sonucu fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Olay, Yunus Emre Mahallesi 29161 Sokak'ta gerçekleşti.
Edinilen bilgilere göre, K.A. kendisini iyi hissetmemesi üzerine 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak yardım talep etti. İhbar üzerine, olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
Olayın gelişimi:
Sağlık ekipleri, olay yerinde ilk müdahaleyi gerçekleştirerek K.A.'yı, Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Hastanede tedavi altına alınan şahsın durumu hakkında bilgi alınamadı.
İnceleme sürüyor:
Olayla ilgili olarak yetkililer tarafından bir inceleme başlatıldığı öğrenildi. K.A.'nın ilaç alma sebebi ve durumu hakkında detaylı bilgi edinmek için çalışmalar devam etmektedir.

ADIYAMAN’DA, BİR KİŞİ ÇOK SAYIDA İLAÇLARLA FENALAŞARAK KALDIRILDIĞI HASTANEDE TEDAVİ ALTINA ALINDI.