Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesinde, Yeşilyurt Mahallesi'nde üç katlı bir evin çatısında çıkan yangın, kısa süreli paniğe yol açtı. Olay, çatıda yemek pişirmek için ateş yakan kişilerin durumu fark etmemesi neticesinde meydana geldi.
Yemek pişirildikten sonra, çatıdaki kişilerin aşağı inmesiyle birlikte ateş alevlendi ve yangına dönüştü. Yangının büyümesi üzerine, vatandaşlar durumu hemen yetkililere bildirdi. İhbar üzerine olay yerine intikal eden itfaiye ekipleri, yangına hızlı bir şekilde müdahale etti.
Yangının kontrol altına alınması
İtfaiye ekipleri, yangını kontrol altına alarak söndürmeyi başardı. Yangında, herhangi bir can kaybı veya yaralanma olayı yaşanmazken, evin çatısında önemli ölçüde hasar meydana geldi.
Bu olay, ev sahipleri ve komşuları arasında endişeye sebep olsa da, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi durumu kontrol altında tuttu. Afşin'de bu tür yangınların yaşanmaması için, ateş kullanımı konusunda daha dikkatli olunması gerektiği vurgulanıyor.

KAHRAMANMARAŞ'IN AFŞİN İLÇESİNDE ÜÇ KATLI BİR EVİN ÇATISINDA YEMEK PİŞİRMEK İÇİN YAKILAN ATEŞ, YANGINA NEDEN OLDU. YANGIN, İTFAİYE EKİPLERİNİN MÜDAHALESİYLE SÖNDÜRÜLDÜ